Relaxed een ontspannen massage ondergaan in een rustige atmosphere

Algemeen

 

Het is belangrijk na een massage dat u de losgemaakte afvalstoffen door middel van veel drinken afvoert. Na afloop van de massage wordt u dan ook water of kruidenthee aangeboden. U bent natuurlijk geheel vrij om hier gebruik van te maken.

 

NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW—NIEUW

De onderstaande massages kunnen ook bij u thuis in uw vertrouwde omgeving gegeven worden. Hiervoor dient u slechts een rustige ruimte te hebben van minimaal 4 bij 4 meter, waar u ongestoord 1 uur gemasseerd kunt worden.

 

Ontspannings massage

 

Een ontspannings massage richt zich op de vermoeide, verstijfde, verkrampte spieren van het lichaam. Door de aanraking van de huid wordt er oxytocine aangemaakt. Deze stof is de tegenhanger van adrenaline en zorgt ervoor dat u zich zeer ontspannen gaat voelen.

Hoe gaat de ontspannings massage in het werk:

* Vooraf zal u gevraagd worden of  u  lichamelijke gebreken hebt. Hier wordt namelijk tijdens de massage rekening mee gehouden. Mocht u infecties of een virus onder de leden hebben (bijvoorbeeld griep), dan is het raadzaam om geen massage te ondergaan. Het lichaam is dan namelijk al hard bezig om de infectie te lijf te gaan. Een massage zorgt er namelijk eveneens voor dat het lichaam aan het werk moet om afvalstoffen af te voeren

* U komt de massage ruimte binnen, deze is aangenaam verwarmt op 23o

* U ontkleedt zich en neemt plaats onder een doek op de massage tafel

* De masseur zal nu afhankelijk van de duur van de massage en uw wensen deel voor deel van het lichaam masseren

* Uiteraard gaat bovenstaande zeer discreet en respectvol, u kunt zich volkomen op uw gemak voelen

* Na afloop kleed u zich weer aan en kunt u wat water drinken of kruidenthee, al naar gelang van uw voorkeur. Dit vergemakkelijkt het afvoeren van de afvalstoffen die tijdens de massage zijn losgekomen. Drinkt u te weinig, dan kan het gebeuren dat u in de loop van de volgende 24 uur last van hoofdpijn krijgt

terug

Dynamische massage (Pulsen)

 

Het menselijk lichaam bestaat voor 75% uit water. Door middel van de Dynamische massage, ook wel pulsen genoemd, wordt dit water in beweging gebracht. Op die manier worden alle cellen onder het spierweefsel, waar gewone ontspannings massage niet bij kan komen, gestimuleerd.

Ook bij de dynamische massage wordt er oxytocine aangemaakt. Deze stof is de tegenhanger van adrenaline en zorgt ervoor dat u zich zeer ontspannen gaat voelen.

Hoe gaat de dynamische massage in het werk:

* U komt de massage ruimte binnen, deze is aangenaam verwarmt op 23o

* U hoeft zich niet te ontkleden, maar draagt u wel nauwsluitende kleding dit vereenvoudigt de massage

* Tijdens de massage wordt uw lichaam in beweging gebracht. Dit gebeurd op het ritme van uw eigen lichaam. Ieder mens heeft zijn eigen snelheid van bewegen

* Na afloop kunt u wat water drinken of kruidenthee, al naar gelang van uw voorkeur. Dit vergemakkelijkt het afvoeren van de afvalstoffen die tijdens de massage zijn losgekomen. Drinkt u te weinig, dan kan het gebeuren dat u in de loop van de volgende 24 uur last van hoofdpijn krijgt

terug

Energetische massage

 

E=MC2, een formule die u ongetwijfeld eens ergens hebt zien staan. Maar wat houdt deze nu eigenlijk in? Welnu, het is de formule voor energie. Energie (E) is de vermenigvuldiging van Massa (M) keer de snelheid van het licht (C) in het kwadraat. Deze snelheid komt dus neer op 25.000 km per uur. We kunnen wel stellen dat dit aardig snel is. Zeker als u bedenkt dat de Spaceshuttle ‘slechts’ een snelheid van 5.000 km per uur heeft.

Energetisch massage gaat in op het gebruiken, dan wel activeren, van de energie die een mens ‘bezit’. Energie bestaat uit trillingen, golven, die mensen niet waar kunnen nemen, maar die er wel degelijk zijn. Energie, geluid, licht, het bestaat uit golven die we slechts voor een klein deel bewust waarnemen er is echter een vele malen groter deel dat we niet kunnen waarnemen. U kent ongetwijfeld het fenomeen van het hondenfluitje. Mensen horen het niet, maar honden zijn er heel gevoelig voor. Zo is er een nog veel groter scala wat wij als mens niet bewust kunnen waarnemen.

Bij de energetische massage gebruikt de masseur zijn energie op de verschillende chakra punten van de cliënt om de energiestromen die geblokkeerd zijn weer op gang te brengen.

terug

Combi massage

 

De Combi massage is een mix van de bovengenoemde massage typen. Deze massage wordt ter plekke persoonlijk voor u op maat gemaakt. U kunt zelf aangeven wat u denkt welke combinatie van massages u nodig heeft, of u laat dit door de masseur bepalen. Tijdens de massage kan deze aanvoelen dat uw lichaam bepaalde extra ontspanning, dynamiek of energie nodig heeft. Op basis daarvan zal hij diverse massage technieken toepassen.

terug

Prijzen

 

De prijzen van de massages zijn als volgt:

* 30 minuten         : € 30

* 60 minuten         : € 50

 

terug